• HEM
  • BÅTCHARTER
  • FÖRETAGSEVENEMANG
  • MAT & DRYCK
  • REDERIET
  • GALLERI
  • KONTAKT
  • Hyr båtcharter i Stockholms skärgård
CanapéemenyCANAPÉER
LunchmenyLUNCHMENY
LunchmenyAFFÄRSLUNCH
BuffémenyBUFFÉT
MiddagsmenyMIDDAGSMENY
Afternoon TeaAFTERNOON TEA
Vin & DryckeslistaDRYCKES- OCH VINLISTA

MIDDAGSMENY 2018

 

 

Toast Skagen
Smörstekt laxfilé med sommargrönsaker, svamppuré samt vitvins- & crème frâichesås
Vaniljcheescake med marinerade jordgubbar & söt balsamicoglaze
580:-

Vitlöksfräst Scampi med pak choi, ingefärabuljong & räkolja
Rosastekt ankbröst med lökpuré, sommarärtor, & ankleversås
Chokladfondant med tartar på röda bär & hemgjord créme frâiche-glass med vaniljsmak
630:-

Salmalax i tataki med sojamajonnäs
Lamm med ärt- &myntapuré, vitlökskräm confit & lamm jus
Piña colada & mango Sundae
640:-

Kalix löjrom med vispad crème frâiche & smör stekt bröd
Helstekt renfilé med bräserade grönsaker, sommarpotatis & lingonsky
Hallonbruschetta med färska hallon & mascaponesorbet
660:-

Kalvcarpaccio med paprika- & tryffeldressing samt hyvlad pecorino
Rimmad torskrygg med krämig potatispuré, inlagd fänkål & ört-smörsås
Chokladmousse med apelsinglass, pistach smulor & salt apelsinkolasås
680:-

Tonfisk-& laxsashimi med avokadomousse, pepparrotkräm & inlagd gurka
Hjortinnerfilé med säsongens grönsaker, blomkålspuré & Madeirasås
Vit chokladmousse med pistachkakasmulor, yuzukräm & pistachglass
690:-

Pata Negra med grönsakssauté & hyvlad manchego
Rostad torskrygg med sommar potatis på Puttanescasås
Citron ’drizzle cake’ med citron-&timjan glass & fårska bär
690:-

Tonfisk tartar
Kalvmedaljoner med ljumen svampsallad & portvinsreduktion
Ananascarpaccio med ingefära & chilisirap, serveras med hemlagad crème frâiche-glass
710:-

Ceviche på Salmalax med kungskrabba, chilli & lime
Black Angus tender strip med prosciutto smulor, primörer, svamp ketchup & rödvinssås
Kokospanna cotta med passionsfrukt curd & tropiska frukter
750:-

Smörpocherad hummer med kyckling-& korriander dumplings med hummerbisque
Anklever ’au torchon’ på surdegsbröd med fikon marmelad & valnötsdressing
Hälleflundrafilé med fänkål & musslor samt vinvins-&créme fraichesås
Cointreau mascarpone Swiss roll, med choklad ganach, pistachpraline & vaniljmascaponeglass
840:-

 

Extra/alternativa förrätter:
Silltallrik med färskpotatis
Vildtomatsallad med buffelmozzarella & färska örter

Osttallrik:  Ett urval av ostar med marmelad & hembakt frukt- & nötbröd (140:-)

 

I samtliga menyer ingår kaffe & chokladtryfflar

Samtliga priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar & tillgång till råvaror.

Nordic Yacht Charter | Tel: +46 (0) 722 50 44 20 | Fax: +46 (0) 8 34 13 31 | E-Post:info@nordicyachtcharter.se
Sitemap