• HEM
  • BÅTCHARTER
  • FÖRETAGSEVENEMANG
  • MAT & DRYCK
  • REDERIET
  • GALLERI
  • KONTAKT
  • Hyr båtcharter i Stockholms skärgård
CanapéemenyCANAPÉER
LunchmenyLUNCHMENY
LunchmenyAFFÄRSLUNCH
BuffémenyBUFFÉT
MiddagsmenyMIDDAGSMENY
Afternoon TeaAFTERNOON TEA
Vin & DryckeslistaDRYCKES- OCH VINLISTA

MIDDAGSMENY 2019

 

 

Toast Skagen
Smörstekt laxfilé med sommargrönsaker, svamppuré samt vitvins- & crème frâichesås
Vaniljcheesecake med marinerade jordgubbar & söt balsamico-glaze
610:-

Vitlöksfräst Scampi med pak choi, ingefärabuljong & räkolja
Rosastekt ankbröst med lökpuré, sommarärtor, & ankleversås
Chokladfondant med tartar på röda bär & hemgjord créme frâiche-glass med vaniljsmak
630:-

Salmalax i tataki med sojamajonnäs
Lamm med ärt- &myntapuré, vitlökskräm, confit & lamm jus
Piña colada & mango sundae
640:-

Kalvcarpaccio med paprika- & tryffeldressing samt hyvlad pecorino
Rimmad torskrygg med krämig potatispuré, inlagd fänkål & ört-smörsås
Chokladmousse med apelsinglass, pistagesmulor & salt apelsinkolasås
680:-

Tonfisk- & laxsashimi med avokadomousse, pepparrotskräm & inlagd gurka
Hjortinnerfilé med säsongens grönsaker, blomkålspuré & Madeirasås
Vit chokladmousse med pistagekaksmulor, yuzukräm & pistageglass
690:-

Råraka med Kalix löjrom med vispad crème frâiche
Helstekt renfilé med bräserade grönsaker, sommarpotatis & lingonsky
Mascaponesorbet med färska hallon, mini maränger & halloncoulis
690:-

Pata Negra med grönsakssauté & hyvlad manchego
Rostad torskrygg med sommarpotatis på puttanesca-sås
Minimunkar med crème-fraiche glass, citron curd & färska jordgubbar
690:-

Tonfisk tartar
Kalvmedaljoner med ljummen svampsallad & portvinsreduktion
Ananascarpaccio med ingefära & chilisirap, serveras med hemlagad crème frâiche-glass
710:-

Ceviche på Salmalax med kungskrabba, chili & lime
Black Angus tender strip med prosciuttosmulor, primörer, svampketchup & rödvinssås
Panna cotta på kokos med passionsfruktscurd & tropiska frukter
750:-

Smörpocherad hummer med kyckling- & korianderdumplings med hummerbisque
Anklever ’au torchon’ på surdegsbröd med fikonmarmelad & valnötsdressing
Hälleflundrafilé med fänkål & musslor samt vinvins- & crème fraichesås
Hemlagad hallonglass med saltmandelkrokant, nougat & färska bär
880:-

 

Extra/alternativa förrätter:
Silltallrik med färskpotatis
Vildtomatsallad med buffelmozzarella & färska örter

Osttallrik:  Ett urval av ostar med marmelad & hembakt frukt- & nötbröd (140:-)

 

I samtliga menyer ingår kaffe & chokladtryfflar

Samtliga priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar & tillgång till råvaror.

Nordic Yacht Charter | Tel: +46 (0) 722 50 44 20 | Fax: +46 (0) 8 34 13 31 | E-Post:info@nordicyachtcharter.se
Sitemap